tiistai 23. elokuuta 2011

SSG

Tänään oli aika SSG:hen eli munajohtimien aukiolotutkimukseen. Tutkimus ei ollut miellyttävä ja katetrin asettaminen sattui hieman, mutta kyllä sen kesti. Putket on auki, joten estettä raskaudelle ei sieltä löydy. Yhtään munarakkulaa ei ollut lähtenyt kasvamaan, vaikka nyt on jo kp11. Tuskin siis kasvaakaan tässä kierrossa, toivottavasti ei turhan pitkäksi veny ilman Lugesteronia.

Labrat olivat ok, LH 15 ja FSH 6. Kuulemma tyypillistä PCOS:ssä. Munasarjoja näytti mulle ultralla ja näkyihän siellä ne helminauhat reunoilla. Oikeassa muniksessa keskusta olikin pelkkää kudoshöttöä, vasemmalla keskellä oli kaksi rakkulaa. Seuraavaksi sitten soittoa, kun paino on tarpeeksi alhaalla. Jos raskaus alkaa spontaanisti ennen, voi soittaa ja pääsee varhaisultraan.

2 kommenttia:

  1. Yksi murhe vähemmän. :) Nyt tsemppiä oikein paljon!!! Mikäs sen mukavampaa olis ku sponttaanisti tästä nyt sitten vaan.

    VastaaPoista
  2. Meinasin jo viimeksi kommentoida, mutta en viitsinyt pelotella sinua tutkimuksen kivuliaisuudesta. Minulla se nimittäin sattui ihan helvetin paljon. <3

    VastaaPoista